Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Mέγαρο Μουσικής Αθηνών: ένα διαχρονικό σκάνδαλο

Την Τρίτη 6 Μαΐου κατατέθηκε Ερώτηση Βουλής και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, με την οποία αναδεικνύεται η σκανδαλώδης προνομιακή μεταχείριση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με κόστος δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο (εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου για δάνεια του Μ.Μ.Α. συνολικού ύψους 245 εκ., οι καταπτώσεις των οποίων μέχρι στιγμής έχουν ανέλθει σε 60 εκ.), ενώ την ίδια στιγμή οι μουσικοί της Καμεράτα, που στεγάζεται στο Μ.Μ.Α., παραμένουν απλήρωτοι για επτά μήνες.
Παράλληλα, με πλήθος στοιχείων αποδεικνύονται οι διαχρονικές ευθύνες των προηγουμένων Κυβερνήσεων και της σημερινής για το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική τροπολογία για να μην ανασταλεί η λειτουργία του και να μπορεί να συνεχίσει να συναλλάσσεται χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και να πληρώνει τη μισθοδοσία των εργαζομένων!
http://left.gr/news/voyli-egkrithike-tropologia-gia-ta-hrei-toy-megaroy-moysikis
Με την Ερώτηση Βουλής και την Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων ζητούνται σημαντικά στοιχεία, που μέχρι στιγμής αποκρύπτονται τεχνηέντως, προκειμένου ο ελληνικός λαός να μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματά του.
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8420202.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου